Projekti so končni rezultat

Ugoden vpliv na počutje uporabnika in prostor.

Nazaj

Bar Income

Projekti so izzivi

Manjši, večji, zasebni, javni, minimalistični, prestižni, nacionalni, internacionalni. Tehnično premišljeni, oblikovno dovršeni, racionalni in odgovorni.

Avstrijska ambasada

Projekti so razmislek, ideja in koncept

Oblikovanje se začne že med spoznavnim sestankom med kreatorjem prostora, naročnikom ter nami, oblikovalci svetlobe. Na podlagi že dorečenega, poskušamo definirati okvirje rešitev, ki odgovarjajo estetiki, udobju, funkcionalnosti in finančnemu okvirju.

Time Brewery

Projekti so svetlobni izračuni in občutek

Izbor svetila za določen prostor ni naključen, je podkrepljen z izračuni, saj vsako svetilo ne sodi v vsak prostor. Oblika svetila je pomembna po tem, ko smo določili pravo osvetljenost.

PEBBLE ATRIUM

Projekti so načrtovanje

Kontrast med temo in svetlobo ter spreminjanje barv svetlobe, omogočata uporabniku določiti orientacijo in pomen posameznega prostora. Skrbno načrtovana osvetlitev vpliva na ugodje bivanja.

Klinika Suvorov

Projekti so izbor svetil

Vpliva na naše duševno in telesno počutje, zmanjšuje stres v telesu, izboljšuje presnovo, omogoča nam intimnost. Zato je izbor kakovostnih svetil, z znanim poreklom in jasno sledljivostjo izdelave zelo pomemben del procesa načrtovanja razsvetljave.

Ekipa

Zanašamo se na lastno znanje, ki ga nenehno razvijamo in nadgrajujemo, redno spremljamo razvoj tehnologije in jo dosledno uporabljamo in preverjamo v lastnem laboratoriju.

Partnerji

Sodelujemo z najboljšimi na področju razsvetljave.

Projekti

Ugoden vpliv na počutje uporabnika in prostor.

Uradni podatki

Svetlarna, d. o. o.
Ogrinčeva ulica 4
1000 Ljubljana
Slovenija
dialog@svetlarna.si
ID za DDV: SI83385649

Kontakt