O nas

Veselimo se izzivov, črpamo iz izkušenj in poslušamo intuicijo. Snujemo rešitve za ljudi.

Človek se je evolucijsko razvijal s svetlobo. Svetloba, naj bo umetna ali naravna, v nas zbuja ustvarjalnost, stimulira možgane in vpliva na naše vedenjske vzorce.

Mihael Lepšina

Mihael Lepšina

direktor

Dolgoletne izkušnje na področju načrtovanja svetlobe, prodaje svetil in vodenja projektov so v njem razvile sposobnosti uspešnega vodenja, poslovodstva, pogajanja in usmerjanja – najprej ekipe, potem podjetja. Dobre komunikacijske sposobnosti in odprtost mu prideta prav pri navezovanju stikov. Estetika in natančnost sta njegovi tesni prijateljici. Je pragmatičen, realističen in razumen. Z visokimi cilji.

Urška Mlinšek

Urška Mlinšek

Oblikovalka svetlobe in projektni vodja

Izkušnje z načrtovanjem svetlobe in vodenjem projektov so pri njej bistveno pripomogle k odkritju profesionalnega potenciala, ki je arhitektura v intuitivnem smislu. Njena vrlina je dobro razumevanje strank, ki ji je omogočilo izvedbo že vrsto odličnih projektov. Zaradi profesionalnega pristopa, iskrenosti, prizadevnosti, strogih meril, ki jih dosega sama in pričakuje tudi od drugih, jo imajo ljudje radi in ji zaupajo.

Jernej Iljaš

Jernej Iljaš

Tehnični oblikovalec in projektni vodja

Tiha voda bregove dere; dobre rešitve projektov v ključnem trenutku so njegovo delo. S svojo predanostjo in izjemno natančnostjo je nepogrešljiv član ekipe pri snovanju velikih projektov. Z bogatim tehničnim znanjem odlično dopolnjuje oblikovalske rešitve. Do popolnosti osredotočen na delo, a hkrati sproščen in srčen.

Tina

Tina Bele

vodja pisarne in razvoja

Izkušnje v mednarodnem okolju so močno vplivale na njeno osebnost. Zaveda se, da majhni koraki pripeljejo do velike vizije. Počasi in vztrajno gradi svojo pot. Po naravi je večna optimistka, tudi malo sanjaška, a človek dejanj in izpeljanih zamisli. Obkrožena s somišljeniki piše velike zgodbe. Njena formula uspeha je sestavljena iz modrosti, združene s srčnostjo, in strasti do življenja.