O nas

Svetlarna je podjetje, ki se ukvarja s projektiranjem razsvetljave, oblikovanjem svetlobe in inženiringom dobave opreme za razsvetljavo.

Dvorana Gimnazije Poljane

Skozi svoje delo iščemo ravnotežje med svetlobo in temo

Oblikovalec svetlobe povezuje znanje s prakso ter raziskuje vpliv razsvetljave na človeka in okolje. Uporabnika pelje skozi doživljanje barv, teksture, globino prostora in vzbuja emocije.

07 Microsoft Fluent design_NAGRADA 2.jpg

Veselimo se izzivov, črpamo iz izkušenj in poslušamo občutek. Snujemo rešitve za ljudi

Človek se je evolucijsko razvijal s svetlobo. Svetloba, naj bo umetna ali naravna, v nas zbuja ustvarjalnost, stimulira možgane in vpliva na naše vedenjske vzorce.

Svetlarna Palača Evropa

Sprašujemo se, kako z umetno svetlobo doseči ugodje, ki ga nudi naravna svetloba

Naše poslanstvo je ozaveščanje in izobraževanje končnega uporabnika. Širimo znanje o vplivih svetlobe na človeka in okolje. Naše delo temelji na poznavanju tehnologije in človeka, kot uporabnika ter nujnem vključevanju vsakodnevnih izkušenj v projekte.

svetlarna_ekipa_hd_1.0.0.jpg

Ekipa

Naša odgovornost je priprava in izvedba projektov razsvetljave in oblikovanja svetlobe, z upoštevanjem estetike, funkcije, vzdrževanja in cene.

Zanašamo se na lastno znanje, ki ga nenehno razvijamo in nadgrajujemo, redno spremljamo razvoj tehnologije in jo dosledno uporabljamo in preverjamo v lastnem laboratoriju. Preverjamo utripanje svetil (flicker), nazivne temperature svetlobe, barvne indekse, dejanske porabe, temperaturo svetil med delovanjem, itd…

Uradni podatki

Svetlarna, d. o. o.
Ogrinčeva ulica 4
1000 Ljubljana
Slovenija
dialog@svetlarna.si
ID za DDV: SI83385649

Kontakt