slen
Svetlarna - Skoraj popolni

Skoraj popolni

Pred enim letom smo začeli pisati zgodbo Svetlarne. Verjamem v to, kar delamo. Svetlobo si predstavljamo na drugačen način. Osvetljuje, poživlja, barva, poudarja, razveseljuje. Mi oblikujemo svetlobo. Z vrhunskimi tehničnimi in dekorativnimi proizvodi, jo prilagajamo željam in zahtevam. Pripravljamo rešitve v sodelovanju z arhitekti, projektanti in naročniki. Z drugačnim, neobremenjenim pristopom iščemo najboljše možnosti izvedbe in jih v dejanskem okolju predstavljamo naročniku. Pozorni smo tudi na navidezno nepomembne vsakodnevne podrobnosti, ki nam omogočijo individualne rešitve za vsak projekt. Smo pot do ravnotežja.   
Ponosen sem na svojo ekipo, ki ima večletne izkušnje, znanje ter strast do dela in življenja. V njej smo ljudje, ki smo hkrati sproščeni in zahtevni.

« Nazaj

Razumeti svetlobo je nekaj vsakdanjega. Splošna dobrina. Ne posvečamo ji pozornosti, ker nam je samoumevna. Umetna svetloba nam predstavlja strošek. Nujno zlo. 

Sonce je primarni vir svetlobe, naš ideal. Sonce je zvezda in zvezda predstavlja popolnost, zato simbol Svetlarne predstavlja le polovico tega. Z vizijo in sanjami smo usmerjeni proti tisti nedosegljivi popolnosti.

Mihael Lepšina