Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri
undefined

Cena znanja

Zakaj delam, za koga in kako? Ker je to moje poslanstvo, znanje in strast. Za ljudi. Previdno, dosledno, samozavestno in najpomembneje, s srcem.

Več »

Svetloba teme

Svetloba je nefizični dejavnik, ki v veliki meri soustvarja ambient prostora – notranjega in zunanjega. Slednja se razlikujeta že v sami opredelitvi in umestitvi ter sta si kontrastna.

Več »

undefined
undefined

Ni dovolj, da svetilo le kupite ...

Talent, lastne izkušnje in strokovno znanje. Zavezani smo svojemu delu … in tako ustvarimo kakovosten projekt svetlobe od začetne zasnove vse do izvedbe.

Več »

Skoraj popolni

Pred enim letom smo začeli pisati zgodbo Svetlarne. Verjamem v to, kar delamo. Svetlobo si predstavljamo na drugačen način. Osvetljuje, poživlja, barva, poudarja, razveseljuje. Mi oblikujemo svetlobo. Z vrhunskimi tehničnimi in dekorativnimi proizvodi, jo prilagajamo željam in zahtevam. Pripravljamo rešitve v sodelovanju z arhitekti, projektanti in naročniki. Z drugačnim, neobremenjenim pristopom iščemo najboljše možnosti izvedbe in jih v dejanskem okolju predstavljamo naročniku. Pozorni smo tudi na navidezno nepomembne vsakodnevne podrobnosti, ki nam omogočijo individualne rešitve za vsak projekt. Smo pot do ravnotežja.   
Ponosen sem na svojo ekipo, ki ima večletne izkušnje, znanje ter strast do dela in življenja. V njej smo ljudje, ki smo hkrati sproščeni in zahtevni.

Več »

undefined